Pensiunea Maria

|

Pensiunea Maria **

Adresă: Nr. 296
  Râul Sadului, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 567176

Mobil: +40 788 710366

Web:

 

Descriere

Pensiunea Maria a fost fondata in 2004, fiind o constructie rustica din lemn, caramida si piatra masiva. Are doua nivele avand capacitate de cazare de 13 locuri. Acestea sunt impartite in camere a cate 2 - 4 locuri. Pensiunea dispune de instalatie de apa, canalizare, incalzire centrala partiala si sobe rustice. Se pune la dispozitia turistilor baie cu dus, grupuri sanitare la fiecare nivel.
Turistii dispun de telefon public si de telefon fix.
Se pot servi mancaruri traditionale romanesti specifice Marginimii Sibiului
Drumetiile in imprejurimi ofera ocazia vizitarii atat a unor obiective turistice cat si a unor peisaje naturale deosebite.

Galerie Foto

Pensiunea Maria Râul Sadului

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Maria