Pensiunea Moara De Piatra

|

Pensiunea Moara De Piatra ***

Adresă: Sat Carta, Nr. 146
  Cârţa, jud. Sibiu, Romania

Mobil: +40 741 116224;+40 745 031798

Web: pensiuneamoaradepiatra.ro

 

Descriere

Pensiunea Moara de Piatra este situata in localitatea Carta, nr. 146 la 45 de kilometrii de Sibiu si a fost inaugurata in anul 2008, in locatia vechii mori a satului.
Pensiunea Moara de Piatra este locul ideal pentru a va petrece timpul liber, vacantele, sau concediile, fiind un loc ideal pentru deconectarea de la stresul cotidian.

Facilităţi

Servicii

Sala de mese, Bucatarie utilata, Masa la cerere, Parcare, Excursii in zona, Pescuit.

Obiective turistice

In localitatea Carta se poate vizita manastirea fondata in anul 1202 de catre calugarii cistercieni. La 25 de kilometrii se afla Transfagarasanul. La 35 de kilometrii manastirea brancoveneasca de la Sambata. La 45 de kilometrii Sibiul ,oras istoric, fost capitala culturala europeana in anul 2007

Galerie Foto

Pensiunea Moara De Piatra CârţaPensiunea Moara De Piatra Cârţa / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Moara De Piatra