Pensiunea Villaverde

|

Pensiunea Villaverde ***

Adresă: Soseaua Cernica Nr. 41
  Pantelimon, jud. Ilfov, Romania

Telefon: +40 213 511853

Mobil: +40 723 306892

Fax: +40 213 511853

Web:

 

Descriere

Villa Verde este o unitate de cazare ecologică situată într-o zonă liniştită de la marginea oraşului Bucureşti şi oferă o grădină bine întreţinută cu o mică piscină de sezon, o fântână şi o terasă cu facilităţi de grătar. Se oferă gratuit acces Wi-Fi şi parcare.

Vă veţi putea relaxa lângă şemineul din zona de living comună de la Villa Verde. La barul din incintă se servesc băuturi şi gustări preparate din ingrediente ecologice provenite de la ferma proprietarilor.

Toate camerele sunt în stil rustic şi au birou, televizor LCD şi aer condiţionat. Băile private au duș.

În schimbul unui cost suplimentar se pot oferi masaje. Cel mai apropiat magazin alimentar este la 800 de metri, iar la 50 de metri de unitatea de cazare există un restaurant. La 3 km de Villa Verde există o staţie de metrou.

Galerie Foto

Pensiunea Villaverde PantelimonPensiunea Villaverde Pantelimon / 1Pensiunea Villaverde Pantelimon / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Villaverde