Pensiunea Roxana

|

Pensiunea Roxana ***

Adresă: Str. Nestor Ureche, Nr. 23
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 320935;+40 244 320995

Mobil: +40 741 130919;+40 740 037859

Fax: +40 244 320995

Web: www.pensiunearoxana.ro

 

Descriere

Pensiunea Roxana, una dintre cele mai frumoase pensiuni din statiunea Busteni, dispune de locuri de parcare, o curte, cu o terasa.

Servicii

Bucatarie complet utilata.
Sala de mese.
Living spatios.
Tv si cablu tv.
Acces internet.
Centrala termica proprie.

Facilităţi

Servicii

Pensiunea Roxana, una dintre cele mai frumoase pensiuni din statiunea Busteni, dispune de locuri de parcare, o curte de 150 m2, cu o terasa insorita, imprejmuita de paraul Valea Cerbului, dotata cu foisor in care se poate lua masa, gratar pentru barbeque si balansoar. La parter se afla un living spatios, 40 m2, complet utilat, canapele, fotolii, sala de mese 20 pers., TV-cablu 43 canale, combina muzicala, acces internet, frigider, oferindu-va tot confortul petrecerii unui sejur relaxant in familie sau organizarii de mese festive pentru grupuri. Bucataria, spatioasa, 20 m2, imbina mobilierul elegant de provenienta italiana, cu accesorii ultra moderne (frigider, aragaz, hota, cuptor microunde, toaster, cafetiera – gama Ariston), oferind conditii excelente pentru a savura micul dejun in familie. Etajul I si II va ofera 5 camere decomandate confort I, lambrisate si parchetate in lemn de stejar, fiind utilate cu mobilier complet, de comanda, paturi matrimoniale, grup sanitar propriu cu cabina dus, TV-cablu 43 canale. Centrala termica proprie ofera temperatura optima fiecarei camere si apa calda 24h.Toate 5 camerele sunt elegante, spatioase si dispun de balcon oferind astfel o priveliste incantatoare a masivului Caraiman.

Galerie Foto

Pensiunea Roxana BuşteniPensiunea Roxana Buşteni / 1Pensiunea Roxana Buşteni / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Roxana