Pensiunea Bogdan

|

Pensiunea Bogdan **

Adresă: Str. 30 Decembrie, Nr. 16
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 320724

Web:

 

Descriere

Vila Bogdan aflata in statiunea Busteni e formata din 2 etaje si mansarda si are urmatoarea structura.
La parter 1 living spatios, mobilat, cu tv color, 1 bucatarie spatioasa. Bucataria are iesire spre terasa. 1 camera dubla cu baie comuna.
La etajele 1 si 2 la fiecare avand cate 4 camere duble cu baie proprie tv color in fiecare camera. 1 living cu o minibucatarie americana dotata cu aragaz, frigider, dulap cu vesela si tacamuri, masa si scaune.

Mansardae formata din 2 camere duble cu o baie comuna si dispundand de 1 tv color. Mansarda este ideala pentru familie cu copii.
Pensiunea dispune de centrala termica, apa curenta rece si calda, gaz metan si 2 gratare amenajate in curte.

Galerie Foto

Pensiunea Bogdan BuşteniPensiunea Bogdan Buşteni / 1Pensiunea Bogdan Buşteni / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Bogdan