Pensiunea Soimul

|

Pensiunea Soimul ***

Adresă: Sat Barcamesti, Nr. 492
  Bărcăneşti, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 244 276491

Mobil: +40 765 235755

Fax: +40 244 276491

Web:

 

Descriere

Pensiunea Şoimul este cotată la un nivel de confort de trei stele, având o capacitate de 11 locuri. Toate camerele sunt dotate cu Internet Wireless, TV LCD, Baie Proprie, Şifonier şi Etajeră. Pensiunea Şoimul este situată judeţul Prahova în apropiere de oraşul Ploieşti, având deschidere la Drumul Naţional 1A care duce spre Braşov. Datorită poziţiei sale, aceasta reprezintă o excelentă opţiune pentru cei care doresc cazare în oraşul Ploieşti la un preţ cât mai accesibil. Prin intermediul serviciilor de înaltă calitate vă dorim să aveţi parte de o şederea cât mai plăcută.

Facilităţi

Servicii

Curăţătorie Ecologică, Telefon, Fax, Internet, Restaurant cu Terasă, Room Service, Servicii Turistice, Organizări Festive, Parcare Păzită, Rent-a-Car, Spălătorie auto interior, exterior.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Soimul