Pensiunea Cassandra

|

Pensiunea Cassandra ***

Adresă: Str. 9 Mai Nr. 1A
  Târgu Neamţ, jud. Neamţ, Romania

Telefon: +40 233 791191

Web:

 

Descriere

Situată în Tîrgu Neamţ, la 3 km de Cetatea Neamț, Pensiunea Cassandra oferă un restaurant, un bar și WiFi gratuit în toate zonele. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare privată.

Toate camerele de la Pensiunea Cassandra au balcon cu vedere la grădină, TV prin cablu, zonă de relaxare și baie privată cu duș, papuci și articole de toaletă gratuite.

La Pensiunea Cassandra, oaspeții vor găsi o recepție deschisă nonstop, o grădină și facilități de grătar. Printre alte facilităţi oferite se numără un loc de joacă pentru copii.

Proprietatea este la 30 de metri de cele mai apropiate magazine și la 150 de metri de cea mai apropiată stație de autobuz. Gara din Tîrgu Neamţ este la 500 de metri. Casa Memorială Ion Creangă se află la 2 km.

Galerie Foto

Pensiunea Cassandra Târgu NeamţPensiunea Cassandra Târgu Neamţ / 1Pensiunea Cassandra Târgu Neamţ / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Cassandra