Nu exista poza

|

Camping Vasskert **

Adresă: Str. Principala, Nr. 129A
  Sovata, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 570902

Mobil: +40 745 325030

Web: www.szovata.hu

GPS: 46.59161 - 25.07223

 

Descriere

Vasskert Camping

- spațiu plasat într-un cadru pitoresc cu râu de munte și pădure,
- în orașul Sovata (2 km până la Lacul Ursu)
- căsuțe
- curent electric pentru rulote
- loc pentru cort și parcare
- baie cu apă caldă
- posibilitate de a găti și de a lua masa în aer liber
- loc plăcut pentru conversații și recreiere
- posibilități deosebite de excursie

TARIFE 2012:

Adult 4,00 €
Copii (4-14 ani)2,00 €
Cort mic (2 pers)2,00 €
Cort mare 2,50 €
Mașină 1,00 €
Caravan 3,00 €
Camper 4,00 €
Motocicletă 0,50 €
Câine 1,00 €
Energie electrică 2,50 €
Căsuțe (3 pers) 22,00 €
2 persoane + cort + mașină 11,00 €
2 persoane + caravan + curent+ mașină 14,50 €



Facilităţi

Obiective turistice

Unic în Europa, Lacul Ursu, lac salin helioterm apărut în 1875, este binecunoscut prin efectul său terapeutic (asupra bolilor cronice ginecologice, reumatice și ale sistemului nervos periferic precum și pentru recuperarea bolnavilor în unele cazuri postaccidentale). Sovata are în prezent cinci lacuri sărate: Lacul Ursu, Lacul Aluniș, Lacul Roșu, Lacul Verde, Lacul Negru. Între cele două războaie mondiale a devenit una dintre cele mai importante stațiuni din țară, fiind vizitată de mai multe ori și de familia regală. Împrejurimile sunt minunate. Drumeții plăcute se pot face la Vârful Becheci, Muntele Saca, Dealul Cireșului, Vârful Zoltán. Cu mașina pot fi vizitate Salina din Praid - ceea ce în afară de faptul că este o curiozitate are și un efect terapeutic asupra bolilor organelor respiratorii (6 km), localitatea Corund, renumită datorită ceramicii populare (12 km), Vârful Bucin (20 km), Lacul Roșu (67 km), Odorheiu-Secuiesc (44 km), Munții Harghitei (76 km) și orașul săsesc Sighișoara, cu o atmosferă medievală (68 km) de neuitat.

Împrejurimi

Sovata, situată între Pârâul Corund și valea superioară a Târnavei Mici este cea mai nordică așezare a Depresiunii Între-Săruri. Este accesibilă dinspre Târgu-Mureș, ca și dinspre Miercurea-Ciuc și Odorheiu-Secuiesc prin drumul principal național 13A, iar dinspre Reghin printr-un drum principal de legătură. Primele documente care atestează locuitorii datează din anul 1578. În 1583 este deja sat. În secolele următoare devine din ce în ce mai cunoscută prin lacurile sale calde și sărate. Așezarea secuiască și-a dobândit rangul de oraș în anul 1952.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Camping Vasskert