Nu exista poza

|

Pensiunea Isuica Ii ***

Adresă: Sovata, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 263163

Mobil: +40 743 034376;+40 740 487315;+40 749 080859

Web:

 

Descriere

Pensiunea Isuica este situată într-un peisaj feeric de munte, la doar 1,5 kilometri de renumita statiune Sovata. Accesul rapid la bazele de tratament cu efect curativ, dar şi băile sărate renumite atât în România cât şi peste hotare, sunt argumente imbatabile în favoarea unui sejur de trei margarete!

Ferită de circulaţia, zgomotul şi atmosfera urbană specifică staţiunilor de munte Pensiunea Isuica vă oferă acel colţ liniştit de lume în care vreţi să înnoptaţi în faţa focului din şemineu. Sau să vă înveseliţi la căldura focului de tabără …
Vă oferă liniştea pe care o căutaţi într-un sfârşit de săptămână cu familia, sau vă oferă imensitatea munţilor pentru sporturile în aer liber.
Vă oferă adrenalină, mişcare, aer curat şi poate cel mai important – condiţii excelente de cazare şi masă.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Masa de ping-pong, TV in living, Parcare, Gradina/curte, Teren de sport, Biliard, Acces la bucatarie, Sauna, Terasa, Foisor in curte, Gratar/barbeque, Living, Sala de mese, Loc amenajat de joaca, Restaurant.

Facilitati camere: Frigider in camera, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Minibar in camera, Camera cu TV.

Tarife 2012:

Camera dubla matrimoniala:
125 RON / zi; 75 RON / zi in regim single;
Apartament 2 camere: 185 RON / zi

Restaurant

Micul dejun este inclus in tarifele de cazare şi deci ne face mare plăcere să vă punem la dispoziţie o largă varietate de mancaruri. In rest puteţi opta intre a vă etala aptitudinile de bucătar şi grătarele cuvenite unei vacanţe.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Isuica Ii