Pensiunea Bella-Vista

|

Pensiunea Bella-Vista ***

Adresă: Str. Dealul Garii FN
  Sighișoara, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 779868

Mobil: +40 745 608915

Fax: +40 265 779868

Web: www.bellavistasighisoara.ro

 

Descriere

Se poate ajunge la noi cu orice autovehicul, ce poate ramane in parcarea supravegheata a pensiunii, iar amatorii de drumetii pot parcurge usor traseul de un pitoresc inedit.
Se poate ajunge la noi cu orice autovehicul, ce poate ramane in parcarea supravegheata a pensiunii, iar amatorii de drumetii pot parcurge usor traseul de un pitoresc inedit.

Facilităţi

Servicii

Toate camerele au baie proprie, televiziune prin cablu, prize conectare la internet, posibilitate de conectare la internet in interior cu wireless, Sala de recreere unde se poate juca tenis de masa si alte jocuri. Bucataria este pregatita pentru a oferi un mic dejun pe gustul d-voastra si e deschisa utilizarii ei de catre clienti, la fel si grill-ul amenajat in curtea pensiunii.

Obiective turistice

Organizare de excursii cu bicicleta in mijlocul naturii; La cererea clientului se poate asigura transferul la aeroporturile din TG. Mures (60 km), Sibiu (90 km) si Cluj Napoca (150 km); La cerere se pot organiza excursii pentru vizitarea istoricelor cetati sasesti: Biertan, Slimnic , Dealul Frumos, Merghindeal, Fagaras, Saschiz si Rupea; Tur al orasului Sighisoara cu vizitarea cetatii si a muzeului de istorie; Excursii vizitarea satelor sasesti traditionale: Viscri , Crit , Malancrav; Excursii in natura: vizitarea rezervatiei de stejari seculari de pe platoul Breite, cercetarea ecosistemelor care ilustreaza biodiversitatea zonei de pe platoul Breite si Dealul Garii.

Organizare de evenimente speciale

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Bella-Vista