Nu exista poza

|

Pensiunea Blanca ***

Adresă: Str. Scolii, Nr. 9
  Reghin, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 512051

Mobil: +40 744 590632

Fax: +40 265 512051

Web: www.pensiuneablanca.ro

 

Descriere

Situata in centrul orasului Reghin,la o distanta de 100 de metri de punctul de reper Biserica Saseasca, Pensiunea Blanca, este rezultatul imbinarii unui exterior in stil sasesc cu un interior modern si primitor.
Recomandata pentru cei care cauta liniste si vor relaxare, pentru cei care sunt veniti cu afaceri sau in mini-concediu. Pensiunea Blanca este locul potrivit pentru a va aseza gandurile, a va odihni si a va incheia cu succes afacerile.
Receptia este primitoare si luminoasa, viu colorata, dotata cu bar propiu, iar personalul este intotdeauna binevoiutor cu turistii, raspunzand oricaror solicitari.
Oferim un salon dedicat conferintelor si intalnirilor de afaceri, special amenajat intr-un cadru intim si discret.

Tarife 2012:

Camera Dubla Cu Baie Proprie 90.00 RON
Camera Dubla Cu Baie 120.00 RON
Apartament Doua Camere Cu Baie Proprie 140.00 RON
Apartament Cu Trei Camere Cu Baie Proprie 180.00 RON

Facilităţi

Servicii

Bai proprii, dusuri cu hidromasaj, TV Cablu, HBO, Calculator, Internet, Frigider ( minibar ),Seif. Dispunem de parcare proprie, monitorizata video, in curtea interioara a pensiunii.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Blanca