Nu exista poza

|

Pensiunea Teleptean Todora **

Adresă: Str. Dumbrava, Nr. 506
  Vadu Izei, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 330474

Mobil: +40 742 492240

Fax: +40 262 330474

Web: www.pensiuneateleptean.ro

 

Descriere

Doua constructii de lemn, noi, imbinand stilul maramuresean cu elemente moderne pentru a va oferi tot confortul de care aveti nevoie si in vacanta, situata in afara drumului principal.
Interioarele sunt calde, primitoare, luminoase. Ceva deosebit fata de celelalte regiuni, tipic pentru Maramures: intr-o camere speciala este adunata intreaga zestre pe care o va primi mireasa in ziua nuntii!
Peisajul este relaxant, e liniste, e aer curat, e natura. Veti simti din prima clipa diferenta fata de viata agitata si poluata a orasului.
Gazda este o persoana amabila, joviala, o mare specialista in prajituri. Va va spune retete, obiceiuri din sat, intamplari amuzante din viata animalutelor din curte. E o placere sa o asculti.
La plecare veti regreta ca vacanta e pe sfarsite si nu mai puteti sta macar o zi! Dar veti reveni cu siguranta cu alta ocazie!

Facilităţi

Activităţi

Foc de tabara, Gratar, Vizite in zona, Razboi de tesut traditional, Fierar, Atelier de sculptura, Pictor de icoane pe sticla, Organizat mese festive, de grup cu ceteras,Scaldat, Plaja la rau, Jocuri de societate (table, Monopoly, remy, sah), Echipament disponibi, Plimbari cu caruta, sania cu cai.

Servicii

Curte cu loc de parcare si garaj, Incalzire centrala, Acces internet, Ferma (gaini, vaca, porci), Gradina mare (cca.800mp) ce duce pana la rau, Livada (pruni) cu posibilitate de campare (acces baile din casa), Pavilion din lemn acoperit pentru luat masa afara (45-50 pers. capacitate), Animale de companie acceptate in curte

Împrejurimi

Acces auto: venind pe DN 18 dinspre Baia Mare spre Sighetul Marmatiei, in centrul comunei Vadu Izei, cotiti la dreapta in directia Sacel-Barsana pe Valea Izei (DJ186), si continuati cca.1,4km; casa se afla la strada, pe partea stanga, si are la intrare o frumoasa poarta maramureseana noua.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Teleptean Todora