Pensiunea Amethyst

|

Pensiunea Amethyst ***

Adresă: Sat Surdesti Nr. 455
  Șișești, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 298530

Mobil: 0744883216

Web: pensiunea-amethyst.ro

 

Descriere

La poalele muntilor Gutai, in inima Maramuresului, va asteapta o oaza de liniste, intr-un cadru natural: PENSIUNEA AMETHYST.

Pensiune este situata in localitatea Surdesti, la o distanta de 20 km de Baia Mare.

Pensiunea dispune de 10 camere duble – fiecare avand baie proprie si balcon de unde se poate admira frumusetea naturii care a fost foarte darnica, oferind peisaje de vis, o sala de mese incapatoare cu o capacitate de 50 de locuri, o bucatarie complet utilata, precum si o terasa si un living.

Facilitatile oferite oaspetilor sunt: terasa, curte spatioasa, parcare, gratar, televizor, internet wirless, semnal GSM, masa de ping-pong, plimbari in natura cu trasura sau sania – la cerere, picnic in cadru natural, etc.

Galerie Foto

Pensiunea Amethyst ȘișeștiPensiunea Amethyst Șișești / 1Pensiunea Amethyst Șișești / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Amethyst