Nu exista poza

|

Pensiunea Gilau **

Adresă: Nr. 990
  Șieu, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +4-0262 333230

Mobil: +4-0744-187953

Web:

 

Comentarii

 
 
 
 
Dezamagitor si lipsa de profesionalism
Am facut rezervare telefonica cu aproximativ o luna inainte; am anuntat ora sosirii cu o zi inainte si am revenit cu un telefon cu jumatate de ora inainte de sosirea trenului.
Transportul de la gara la pensiune si retur trebuia asigurat de pensiune (intelegere telefonica confirmata de trei ori). Dupa o asteptare de aproximativ 90 de minute in frig si ninsoare (din declaratia lor dureaza aproximativ 30 de minute drumul de la gara la pensiune) am ales cazare intr-un loc mai serios. Dupa trei ore am primit un SMS injurios trimis de o persoana care nu a prea dat pe la scoala (744187953 - "Cine dumnezu lu mata esti de fraer").
Sfat: daca alegeti aceasta pensiune, nu precizati de unde veniti decat dupa ce hotarati pretul; pretul afisat pe pagina pensiunii creste de pana la patru ori daca afla ca sunteti dintr-un oras mare.
 anfa2010-01-09 12:35:42

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Gilau