Nu exista poza

|

Pensiunea Casa Gherman **

Adresă: Nr. 77
  Rohia, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 387710

Mobil: +40 767 171433

Web: www.casagherman.ro

 

Descriere

Pensiunea Casa Gherman, o oază de linişte si verdeată, situată în peisajul de basm al Tării Lăpusului, dispune de o gospodărie rurală, cu animale de curte, lapte proaspăt, foc de tabără si grătare preparate la iarbă verde.
Pensiunea este clasificată la 2 margarete. Exista 6 locuri de cazare in 3 camere double, fiecare camera avand baie proprie.
Servirea mesei în sufragerie, iar vara si în curte sau pe terasă

Facilităţi

Activităţi

Petreceri traditionale, cu lăutari, Activităti gospodăresti demonstrative, lucrul cu animalele de curte, Plimbări cu sania / căruta, Iesiri la iarbă verde, la cules de fructe de pădure si ciuperci, la pescuit, la izvoarele de apă minerală, Participarea la sărbători, festivaluri, obiceiuri populare, La cerere, excursii la obiectivele turistice din Maramures, cu microbus, Trasee turistice, Sporturi extreme.

Servicii

Acces la bucătărie, toate dotările (combină frigorifică, masină de spălat etc), Curte cu parcare, spatiu de joacă pentru copii, grătar, Produse din gospodăria proprie, ecologice: lapte, brânză, ouă etc. Se oferă informatii avizate despre zonă, folclor, istoria locală.

Împrejurimi

Rohia se află în Maramures, în nordul României, în Tara Lăpusului, la 50 km sud-est de Baia Mare si la 8 km de orasul Târgu Lăpus. Accesul se face dinspre Baia Mare prin Târgu Lăpus, pe DJ 182 (50 km), sau dinspre Dejj, pe drumul european E58 spre Baia Mare, cu ramificatie spre Târgu Lăpus din localitatea Gâlgău, 30 km pe DJ 109F.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Gherman