Nu exista poza

|

Pensiunea Lenuta **

Adresă: Nr. 155
  Poienile Izei, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 334541

Mobil: +40 722 320817

Web: www.pensiunea-lenuta.go.ro

 

Descriere

O constructie ridicata recent ce respecta stilul traditional al zonei, plasata într-o zona deosebit de pitoreasca a localitatii Poienile Izei. Gazdele dumneavoasta o sa faca tot posibilul sa va simtiti bine la pensiunea lor.
De sarbatori se organizeaza mese festive si petreceri cu ceterasii din zona, se poate bea o horinca buna de Maramures si manca o frigaruie la gratar. Va asteptam cu drag.

Facilităţi

Activităţi

Drumetii in satele invecinate, Excursii de o zi cu ghid sau fara in munti, Organizat mese in grup sau seri festive cu ceterasi, Cules ciuperci si fructe de padure, Plimbari cu caruta sau cu sania cu cal, Descoperirea patrimoniului cultural al Maramuresului istoric.

Servicii

Curte mare cu loc de parcare si livada, Incalzire cu lemne (sobe de teracota), Curte mare cu loc de parcare si livada, Ferma proprie, Loc de luat masa afara in spatele casei cu o priveliste frumoasa, Pentru doritori campare în livada sau dormit în sura cu fan, Accesul cu animale mici este permis in casa.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Lenuta