Nu exista poza

|

Pensiunea Giurgi **

Adresă: Nr. 24
  Poienile Izei, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 334358

Mobil: +40 744 574512;+40 730 901324

Web: www.pensiuneagiurgi.ro

 

Descriere

Pensiunea Giurgi dispune de 20 de locuri în 10 camere (5 moderne, 5 tradiţionale). Toate camerele au balcon. Exista de asemenea o bucătărie modernă la dispoziţia turiştilor

Facilităţi

Activităţi

Chefuri tradiţionale cu ceteraşi, Plimbări cu căruţa sau sania trasă de cai, Fermă proprie (la 200 m de pensiune) cu vaci, Cai, Iepuri, Porci, Capre, Oi, Vizitarea obiectivelor din zonă (biserici, meşteri populari, Cimitirul evreiesc, Borcutul etc), Excursii de grup în Maramureş (Mănăstirea Bârsana, Cimitirul Vesel, Mocăniţa etc), Drumeţii montane, Ski la Cavnic sau Borşa.

Servicii

Centrală pe lemne, apă caldă, Internet, TV, Curte mare cu filigorie, barbecue, leagăn din lemn, Loc de parcare îngrădit pentru 20 de maşini, Poartă maramureşeană masivă, tradiţională.

Împrejurimi

Pensiunea Giurgi se află în Maramureş, Poienile Izei, localitate situată pe DJ 171B, la 10 km de Şieu, şi pe DJ 171D, sub Munţii Văratec, la 47 km de Sighetu Marmaţiei.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Giurgi