Pensiunea Anamaria

|

Pensiunea Anamaria **

Adresă: Nr. 481
  Oncești, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 263 348468

Mobil: +40 743 795802

Fax: +40 263 348468

Web:

 

Descriere

Pensiunea agroturistica ANA MARIA se afla in satului Oncesti, sat situat in inima Maramuresului Istoric. Pensiunea este clasificata la 2 margarete si dispune de toate facilitatile pentru petrecerea unui concediu de neuitat pe plaiuri maramuresene.
Pensiunea are 4 camere cu pat dublu, o camera de baie pentru 4 camere. Sistem de incalzire cu sobe.In fiecare camera exista posibilitatea de a introduce un pat suplimentar pentru copil.Pensiunea este indicata familiilor cu copii. Accesul animalelor in casa este permis.
Capacitate de cazare: 4 camere cu pat dublu.

Facilităţi

Obiective turistice

Datorita localizarii la intersectia celor doua vai importante ale Maramuresului, respectiv Iza si Mara, localitatea Oncesti este un punct perfect de plecare catre toate obiectivele turistice din zona.Se pot vizita:Manastirea Barsana, monument architectural din lemn situata la 10 km de pensiune, Fosta Inchisoare Comunista de la Sighetu Marmatiei, Muzeul Etnografic, Muzeul Satului in aer liber, casa Memoriala Ellie Wiesel ?toate aflate in Sighetu Marmatiei.Cimitirul Vesel din Sapanta, Manastirea Peri din Sapanta, cea mai inalta construcie din lemn din Europa.Centrul de ceramica rosie de la Sacel, Statiunea montana Borsa.Deasemenea puteti admira satele traditionale de pe Valea Cosaului unde se pastreaza cel mai bine traditia si obiceiurile satului maramuresean.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Anamaria