Pensiunea Pt Poienita

|

Pensiunea Pt Poienita **

Adresă: Nr.258
  Budeşti, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 264 373725

Mobil: +40 740 816955

Web: www.pensiuneapoienita.com

 

Descriere

Pensiunea Poienita este situata in localitatea Budesti avand acces dinspre Baia Mare (40km) sau dinspre Ocna Sugatag sau Sarbi pe drumul 109F.
Din peisajul mirific si din tabloul bine conturat al traditionalului sat maramuresan se desprinde printr-un aspect autentic Pensiunea Poienita care inca pastreaza traditia "Moroseanca".

Facilităţi

Obiective turistice

Turistii care sunt cazati la Pensiunea Poienita pot sa se bucure de inprejurimile magnifice si pot alege destinderi cum ar fi : Cimitirul Vesel, Manastirea Barsana, Partiile de Ski din Cavnic, Drumul Verde.

Împrejurimi

Inca din antichitate acest judet este cunoscut pentru expoatarile de minereuri. Baia Mare, resedinta administrativa a judetului, Baia Sprie, Cavnic si Baia Borsa s-au dezvoltat avand la baza mineritului. In 1884, la Firiza, langa Baia Mare, s-a inceput prelucrarea plumbului iar in 1920, prelucrarea zincului la Fabrica Phonix. Zona judetului Maramures pastreaza multe din vechile traditii romanesti cum ar fi folosirea lemnului in constructii cat si costumele traditionale purtate in zilele de sarbatoare.

Galerie Foto

Pensiunea Pt Poienita BudeştiPensiunea Pt Poienita Budeşti / 1Pensiunea Pt Poienita Budeşti / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Pt Poienita