Nu exista poza

|

Pensiunea Pt Marieta **

Adresă: Nr. 276
  Botiza, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 264 334168

Mobil: +40 729 939271

Web:

 

Descriere

O frumoasa casa in stil traditional situata pe Valea Sasului, in apropierea raului. Pajistea mare din gradina este un loc perfect pentru odihna, seara cand soarele se ascunde jucaus dupa pomii din livada, dimineata prin roua proaspata sau cand luati masa in pavilionul din curte cu miros de brad. Scartaitul carutelor ce trec prin fata portii sub povara fanului proaspat cosit se suprapune cu susurul molcolm al raului. Gazdele amabile va vor delecta cu cele mai apetisante mancaruri traditionale si cu o atmosfera plina de voie buna.

Facilităţi

Activităţi

Plimbari cu caruta sau sania, Vizite la atelier traditional de tamplarie, Descoperirea vietii la ferma (cosit, muls, stransul fanului), Cules fructe de padure, Plante medicinale sau ciuperci, Excursii cu ghid pe Vaser (mocanita - tren cu aburi) sau in imprejurimi, Gratar in curte, Initiere in pregatirea de dulceturi, Compoturi si siropuri traditionale.

Servicii

Curte mare cu loc de parcare si livada, Ferma proprie (vaci, porci, gaini), Incalzire cu lemne, Sobe de teracota, Loc de luat masa afara in pavilion de lemn, Loc de campat in livada cu acces la baile din casa, Inchirieri biciclete, Animale de cimpanie acceptate.

Organizare de evenimente speciale

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Pt Marieta