Pensiunea Grosan

|

Pensiunea Grosan **

Adresă: Str. Principala, Nr. 431
  Botiza, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 334113

Mobil: +40 721 995072

Web:

 

Descriere

O frumoasa casa traditionala, din lemn, va asteapta sa-i treceti pragul. Superba priveliste a dealurilor acoperite cu paduri si pasuni va delecteaza privirea. Din terasa de la etaj se vad casele din Botiza, insiruite in lungul raului Botiza.
Linistea este deplina, doar mugetul indepartat al vacilor se suprapune ciripitului pitigoilor. Seara, dupa o zi calduroasa de vara, este o adevarata placere degustarea unui pahar de bere rece sau se sirop de afine (pregatit de gazda Dumneavoastra) si sa stai la povesti cu gazdele, afland lucruri inedite legate de viata si istoria locala.
Camerele pensiunii sunt mari, luminoase si decorate cu elemente traditionale.

Facilităţi

Activităţi

Partii de ski in apropiere, Telescaun in apropiere, Plimbari cu Caruta

Servicii

Curte cu loc de parcare, Incalzire centrala, Ferma proprie (vaci, porci, gaini) si gradina de legume proprie, Terasa de lemn acoperita si pavilion pentru luat masa afara, Acces internet, Animale de companie acceptate numai in curte.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Grosan