Pensiunea Poieni

|

Pensiunea Poieni **

Adresă: Com. Schitu Duca, OS Ciureca, DS Iasi
  Poieni, jud. Iaşi, Romania

Web:

 

Descriere

Cabana de Vantoare Poieni este situata in Podisul Central Moldovenesc, la o altitudine de 260 m intr-un climat temperat continental, pe un versant estic, pe raza Ocolului Silvic Ciurea.
A fost data in folosinta in anul 1967, avand inca de la inceput, pe langa destinatia de vanatoare, si o destinatie mai speciala - aceea de a gazdui personalitatile momentului.
A gazduit in cursul anilor care au trecut sefi de stat, ministri, printi, academicieni, artisti si alte personalitati care au participat la actiuni de vanatoare in padurile de codru care o inconjoara

Facilităţi

Activităţi

Directia Silvica Iasi ofera celor cazati la Cabana de Vanatoare Poieni, pe langa organizarea unor partide de vanatoare, urmatoarele posibilitati de agrement :observatii la diverse specii de flora si fauna, pescuit sportiv la Acumularea Piscicola Schitu Duca, plimbari cu caruta, sania, sareta, plimbari calare pe cai din rasa Hutul.

Obiective turistice

Distanta mica fata de Iasi, aproximativ 25 km., permite vizitarea obiectivelor turistice din oras, respectiv : Palatul Culturii, Palatul Roznovanu, Palatul Mitropolitan impreuna cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei,Case memoriale: Ion Creanga, George Toparceanu, Mihail Sadoveanu si altele, tinand cont de numarul mare de personalitati ale vietii artistice si culturale care au locuit in Iasi.

Galerie Foto

Pensiunea Poieni PoieniPensiunea Poieni Poieni / 1Pensiunea Poieni Poieni / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Poieni