Pensiunea Cristian

|

Pensiunea Cristian ***

Adresă: Bd. Poitiers, Nr. 69
  Iași, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 126707;+40 232 242363

Mobil: +40 745 456416

Web: www.pensiunea-cristian.ro

 

Descriere

Amplasata intr-un cadru natural deosebit, la poalele Padurii Cetatuia, pensiunea va ofera camere spatioase, amenajate modern si cu grup sanitar propriu.

Facilitati generale:
Acces internet wireless, Aer conditionat,Bar, Camera de bagaje, Camere fumatori, Camere nefumatori, Foişor in curte, Frigider, Gradina / Curte, Gratar în curte, Încălzire centrală, Inchiriere limuzina, Închirieri maşini, Informatii turistice, Living, Loc de joaca copii, Parcare, Restaurant propriu,Room-service, Sala de conferinte
Salon mic dejun, Schimb valutar, Seif la receptie,
Spalatorie rufe, TV Living.

Dotari in camere:
Acces internet, Aer conditionat. Baie proprie, Balcon, Două paturi separate, Minibar / Frigider, Pat dublu,TV.

Facilităţi

Servicii

Acces internet gratuit(wireless si cablu), Aer conditionat, TV satelit (Boom TV), Acces telefon international si fax la receptie, Posibilitatea clientului de a servi masa in incinta pensiunii, Centrala proprie (apa calda non-stop, incalzire), Posibilitate de efectuare de plati cu card bancar, Parcare imprejmuita si pazita.

Restaurant

Pensiunea dispune, de asemenea, de salon pentru servirea micului dejun de 18 locuri precum si de salon restaurant de 40 de locuri in care se pot organiza petreceri, mese festive, intalniri de afaceri, etc.

Galerie Foto

Pensiunea Cristian IașiPensiunea Cristian Iași / 1Pensiunea Cristian Iași / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Cristian