Pensiunea Anais

|

Pensiunea Anais ***

Adresă: Str. Adela Paun, Nr. 1
  Iași, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 232 242005

Mobil: +40 745 492777

Fax: +40 232 242006

Web: www.pensiunea-anais.ro

 

Descriere

Pensiunea Anais este situata in Iasi, pe stradela Paun nr. 1, in zona Bucium, vis-a-vis de postul de control.

Ideala pentru intalnirile de afaceri, Pensiunea Anais pune la dispozitia clientilor sai o sala de conferinte de 50 de locuri, un numar maxim de cazare de 20 de locuri, dispuse in 7 camere, double/twin si un apartament spatios, modern si elegant, situat la ultimul etaj al cladirii. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, LCD, acces la internet, balcon, minibar si telefon si se poate inchiria atat in regim single cat si in regim double.

Facilitati:
-Internet gratuit, 10 locuri de parcare, Televiziune digitala, Spalatorie la comanda, Se permite accesul cu animale de companie, in schimbul achitarii unui procent de 30% din pretul camerei.

Facilităţi

Servicii

Ideala pentru intalnirile de afaceri, Pensiunea Anais pune la dispozitia clientilor sai o sala de conferinte de 50 de locuri, un numar maxim de cazare de 20 de locuri, dispuse in 7 camere, double/twin si un apartament spatios, modern si elegant, situat la ultimul etaj al cladirii. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, LCD, acces la internet, balcon, minibar si telefon si se poate inchiria atat in regim single cat si in regim double. Alte dotari: Internet gratuit, 10 locuri de parcare, Televiziune digitala, Spalatorie la comanda, se permite accesul cu animale de companie, in schimbul achitarii unui procent de 30% din pretul camerei.

Restaurant

La restaurantul si terasa pensiunii, pe langa oferta variata de specialitati romanesti si internationale, menite sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, se pot servi bauturi racoritoare sau sortimente variate de cafea, intr-o atmosfera placuta si ferita de agitatie si galagie.

Galerie Foto

Pensiunea Anais IașiPensiunea Anais Iași / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Anais