Pensiunea Valea Cernei

|

Pensiunea Valea Cernei **

Adresă: Str. Principala, Nr. 93/A, Teliucu Superior (Plosca)
  Teliucu Inferior, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 738125

Mobil: +40 744 560711;+40 745 624241

Web: www.pensiunea-valea-cernei.ro

 

Descriere

Situata la poalele muntilor Poiana Rusca, pensiunea ofera o priveliste splendida, dar si ocazia de a face scurte excursii de o zi la castelele, cetatile si siturile istorice din judetul Hunedoara.
La noi beneficiati de servicii de calitate, la cele mai mici preturi din zona.
La Pensiunea Valea Cernei, situata la poalele Muntilor Poiana Rusca, sunteti oaspetii unei zone incantatoare si vizitatorii judetului cu cele mai numeroase situri arheologice din tara.

Facilităţi

Obiective turistice

In judetul Hunedoara puteti vedea cetatile dacice de la Blidaru, Costesti, Fetele Albe, Piatra Rosie, dar si fosta capitala a regelui Decebal - Sarmizegetusa Regia, situata la 1.200 de metri altitudine, toate fortificatii situate in Muntii Orastiei. Tot aici puteti vizita, in timpul unor scurte excursii de o zi, orasul roman Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Castelul Corvinilor si Cetatea Devei, Manastirea Prislop, Biserica din Ghelari, Biserica Densus si puteti admira minunatele peisaje din masivele Poiana Rusca, Retezat sau Parang.

Împrejurimi

Pensiunea Valea Cernei se gaseste la numai 300 de metri in aval de lacul de acumulare Cincis, in apropierea zonei de agrement cu acelasi nume si la o distanta de 6 kilometri de municipiul Hunedoara si Castelul Corvinilor. La noi aveti la dispozitie toate facilitatile precum si ocazia unor plimbari in mijlocul unei naturi de vis. Pensiunea Valea Cernei este clasificata de Autoritatea Nationala pentru Turism, prin Ministerul Turismului, la categoria 2 margarete.

Galerie Foto

Pensiunea Valea Cernei Teliucu InferiorPensiunea Valea Cernei Teliucu Inferior / 1Pensiunea Valea Cernei Teliucu Inferior / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Valea Cernei