Cabana Iris

|

Cabana Iris ***

Adresă: Sat Rausor- Frutea Izvorului
  Râu de Mori, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 772334

Web:

 

Descriere

Pensiunea IRIS se afla situata la 800 m altitudine, pe teritoriul comunei Râu de Mori, in interiorul Parcului National Retezat si la 5 km distanta de limita Rezervatiei Nationale Retezat - Gemenele.
Distanta fata de orasul Hateg: 32 km.
Accesul se poate face cu autoturismul pe DN 68 ( intersectia din apropierea localitatii Carnesti ) si apoi DJ 685, sau DN 66 ( din localitatea Santamarie Orlea ) si apoi DJ 686.

Facilităţi

Servicii

Incalzire centrala, Fiecare camera are baie cu dus, Televizor, Room-service, Camerele nu sunt numerotate, ele au culori diferite, Restaurant cu 30 de locuri, Bar de zi, Spatiu de conversatie. Pensiunea Iris ofera oaspetilor o delicioasa bucatarie romaneasca si internationala, vinuri si bauturi excelente.

Galerie Foto

Cabana Iris Râu de MoriCabana Iris Râu de Mori / 1Cabana Iris Râu de Mori / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Cabana Iris