Pensiunea Alpin

|

Pensiunea Alpin **

Adresă: Masivul Straja, Trup II, Nr. 31
  Lupeni-Straja, jud. Hunedoara, Romania

Mobil: +40 723 596059

Web:

 

Descriere

Vila ALPIN situata in statiunea Straja la 50 m de telescaun are o pozitie excelenta, fiind amplasata intre cele doua partii cu nocturna, oferindu-va o priveliste deosebita spre muntii Retezat.

Facilităţi

Servicii

Restaurant propriu cu mancaruri traditionale, Centru de inchirieri echipament sportiv, Centrala termica si apa calda permanent, Sala de mese de 62 locuri care se poate, Transforma in sala de curs, Sedinte.

Obiective turistice

Schitul Straja, Cabana Straja Veche, Campul Americanilor, Ursi in captivitate.

Împrejurimi

Statiunea turistica Straja este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, in inima Muntilor Valcan, in zona Valea Jiului, la aproximativ 8 km de municipiul Lupeni. In Straja sunt amenajate 7 partii de schi, fiecare fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu(teleschi).

Galerie Foto

Pensiunea Alpin Lupeni-StrajaPensiunea Alpin Lupeni-Straja / 1Pensiunea Alpin Lupeni-Straja / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Alpin