Pensiunea Iuliana

|

Pensiunea Iuliana **

Adresă: Str. Liceului, Nr. 35
  Brad, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 613520

Mobil: +40 744 870534;+40 731 367434

Web:

 

Descriere

Pensiunea Juliana - Brad se gaseste in municipiul Brad, judetul Hunedoara, la 91 km distanta de geamana ei de la Arieseni.
Specificul de pensiune sporeste gradul de intimitate al locatiei, dar am avut grija sa creem si spatii capabile sa gazduiasca evenimente cu multe persoane.
Capacitate de cazare: 22 de locuri în 9 camere

Facilităţi

Servicii

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de:Cazare, Alimentatie publica, Salon de infrumusetare cu: sauna, cabinet de masaj, coafor, frizerie, Organizare evenimente, conferinte, aniversari, nunti si botezuri, Saloanele sunt decorate special pentru fiecare eveniment. Pentru nunti punem la dispozitie un automobil decapotabil. Zona Brad este recunoscuta pentru obiectivele de interes turistic dar mai ales pentru Muzeul aurului, unic in Europa.

Restaurant

Organizam mese festive si evenimente. Pentru nunti întregul local este decorat în mod special si punem la dispozitie un automobil decapotabil.

Galerie Foto

Pensiunea Iuliana BradPensiunea Iuliana Brad / 1Pensiunea Iuliana Brad / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Iuliana