Pensiunea Valeria

|

Pensiunea Valeria **

Adresă: Sat Ormindea, Str. Principala, Nr. 7A
  Băiţa, jud. Hunedoara, Romania

Mobil: +40 726 777606

Web: www.pensiuneavaleria.ro

 

Descriere

Locatia exceptionala a pensiunii ofera o priveliste panoramica asupra zonei premontane a Muntilor Metaliferi, oferind relaxare totala pentru cei care iubesc natura.
Pensiune este conceputa pentru a crea o atmosfera intima lasind totul la dispozitia turistilor. Mobilierul si finisajele atent alese dau acestui spatiu un caracter familial in care fiecare se poate simti ca acasa.

Facilităţi

Organizare de evenimente speciale

Seri special organizate in crama pensiunii - 20 locuri, Gazda organizeaza pentru turisti picnicuri, Excursii cu microbuzul, cu caruta sau cu sania cu cai pentru vizitarea imprejurimilor, In zona sunt conditii foarte bune pentru practicarea sporturilor extreme:zboruri cu parapanta, escalade pe versantii calcarosi (zona consacrata la Magura Baita - Craciunesti, 3 km).

Împrejurimi

Accesul se poate face si prin sudul comunei, pe DJ 706A, prin satul Lunca, pe directia Soimus, Lunca, Baita, Valisoara, sau pe acelasi drum in sens invers, venind pe DN 76 (Oradea- Deva).

Galerie Foto

Pensiunea Valeria BăiţaPensiunea Valeria Băiţa / 1Pensiunea Valeria Băiţa / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Valeria