Nu exista poza

|

Pensiunea Trandafirul Galben ***

Adresă: Sat Tebea, nr. 26
  Baia de Criş, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 682153;+40 744 200334

Mobil: +40 744 603346

Fax: +40 254 681503

Web:

 

Descriere

Pensiunea Trandafirul Galben se afla intr-un stabiliment mare unde pe langa pensiune se afla si o sera de trandafiri in suprafata de 1500 mp.
Pensiunea Trandafirul Galben ofera un confort deosebit pentru orice ocazie, fie ca este vorba de un week-end la munte, un întreg sejur sau o calatorie de afaceri. Pensiunea, dotata cu încalzire centrala, ofera conditii deosebite de cazare si masa pentru 8 persoane in cele 4 camere duble-elegante, cinci grupuri sanitare, o bucatarie modern utilata, un living spatios, bar, TV + cablu, mobila corespunzatoare.

Facilităţi

Servicii

Este situata intr-un cadru natural deosebit, dispunând de parcare proprie, curte in suprafata de 400 mp dotata rustic cu foisor, balansoar, etc. Serviciile excelente, calitate si atentia deosebita acordata de personalul si proprietarii pensiunii fiecarui client in parte, fac ca atmosfera sejurului Dvs. a fie una cat mai placuta. Servicii locale: staţie de autobuz pentru transportul local, gara CFR proprie, pe linia Arad-Brad; magazine pentru aprovizionare curentă, cabină telefonică publică; Servicii comunale (la o distanta de 2-3 km de Ţebea): spital, farmacie, postă, Sucursala CEC, Post poliţie, benzinării, magazin tip "supermarket", restaurant cu specific local. Pentru ghidaj turistic şi de alpinism se pot cere informaţii de la gazde, iar ghidajul istoric şi cultural este asigurat de regulă de ghizii oficiali desemnati pentru obiectivele respective .

Obiective turistice

Castelul Corvinestilor, Monumentele de la Tebea, Casa memoriala Crisan, Manastirea Crisan, Cetatea Deva, Muzeul Aurului Brad (unic in Europa), Cheile Ribiciorii (trasee turistice, cicloturism, etc.), Traseu turistic pe drumul regelui Mihai, Lacul Cicis, Pestera Ursilor (70 km), Pârtia de ski de la Arieseni (80 km), Centrul de Ceramica -Tomesti, Podul Grohotului

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Trandafirul Galben