Pensiunea Secu

|

Pensiunea Secu **

Adresă: Secu, FN
  Topliţa, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 341693

Mobil: +40 740 190826

Web: www.cabana-secu.ro

 

Descriere

Cabana Toplita-Secu se afla in judetul Harghita, la jumatetea distantei dintre localitatile Toplita si Borsec, pe drumul national DN 15. Cabana este amplasata intr-un punct turistic strategic, de aici putand fi urmate diferite trasee turistice. Zona amplasamentului este una foarte frumoasa cu o priveliste deosebita intr-o zona montana. Reperele turistice, zona si serviciile oferite de noi oaspetilor fac o alegere foarte buna pentru cei care vor sa petreaca cateva zile intr-o zona de munte.
Cabana Toplita-Secu ofera cazare si masa in regim de pensiune. Va pune la dispozitie 8 camere cu paturi in configuratia prezentata mai jos, precum si 5 cabanute cu cate 5 locuri de odihna. De asemenea dispunem de un restaurant cu specific traditional, bar si o terasa de vara.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Secu