Pensiunea Romantika

|

Pensiunea Romantika ***

Adresă: Str. Beclean, nr. 194B
  Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 218004;+40 266 218262

Mobil: +40 740 776985

Fax: +40 266 216096

Web:

 

Descriere

Pensiunea Romantika este situata in Odorheiu Secuiesc, un oras pitoresc cu marturii istorice si culturale, aflat la poalele muntilor Harghita, intre coline impadurite, pe malul Tarnavei Mare, la o altitudine de 447 m si este considerat centrul economic si cultural al depresiunii Odorhei.
Pensiunea are 60 locuri de cazare in 15 camere si 2 apartamente, moderne, spatioase, cu incalzire centrala si dotate cu televizor color pe cablu, baie separata cu dus, paturi matrimoniale si de o persoana, cu posibilitate de paturi suplimentare.
Dotari si servicii:restaurant cu trei sali, sala de conferinta de 50 de persoane si echipata cu xerox, fax, microfon, flip-chart, panza de proiectie, videoproiector si posibilitate pentru internet, gradina de vara, service auto, servicii de agrement si programe: excursii in zona secuimii, programe de agrement - paintball, rafting, catarare pe stanci si traininguri outdoor pentru dezvoltarea profesionala a resurselor umane, serviciu la receptie non-stop, cu personal care vorbeste in mai multe limbi, informatii culturale si turistice, pastrarea valorilor si bagajelor, comanda flori si taxi, trezire, inchiriere jocuri distractive (sah, table si carti), uscator de par si biciclete, transmiterea mesajelor, servicii de posta si curierat, televizor pe cablu, predarea postei, acces la internet si parcare pazita in curtea pensiunii.

Galerie Foto

Pensiunea Romantika Odorheiu SecuiescPensiunea Romantika Odorheiu Secuiesc / 1Pensiunea Romantika Odorheiu Secuiesc / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Romantika