Pensiunea Mandala

|

Pensiunea Mandala **

Adresă: Str.Harghita Bai
  Miecurea Ciuc, 530002, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 324292

Mobil: +40 740 885242

Fax: +40 4026 324292

Web: www.mandalapanzio.ro

 

Descriere

Oaspeti nostri gasesc pensiunea noasta in inima Bailor Harghita, la 22 km de Miercurea-Ciuc si la 46 de km de Odorheiu Secuiesc. Culmile Muntilor Harghita, padurile mereu verzi, apele minerale, mofetele renumite pentru proprietatile lor benefice si clima subalpina, ofera posibilitatea oaspetilor nostri de relaxare "reincararea bateriilor", de vindecare si odihna. Baile Harghita se situeaza la 1350 m deasupra nivelului marii, denumirea a primit-o de la izvoarele minerale si mofetele renumite pentru proprietatile lor curative.
Partiile de schi, biatlon si sanius, precum si traseele montane din Muntii Harghita ofera o multitudine de ocazii pentru recreere si sport. Vestea buna pentru amatorii sporturilor de iarna este ca la Baile Harghita sezonul incepe in luna noiembrie si se termina abia in aprilie.

Galerie Foto

Pensiunea Mandala Miecurea Ciuc

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mandala