Pensiunea Gyongyvirag

|

Pensiunea Gyongyvirag ***

Adresă: Str. Kaloz, nr. 445
  Lupeni, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 248194

Web:

 

Descriere

La poalele muntelui Gordon si in apropierea orasului Odorheiu Secuiesc, Lupeni este cea mai semnificativa comuna a zonei Nicaului de Sus.
Pensiunea Gyongyvirag se afla in centrul satului intr-un mediu placut si linistit, iar gazdele pensiunii va asigura confortul necesar pe durata sederii.
Servicii: incalzire centrala,grup sanitar.loc pentru foc, gratar, ceaun, loc de odihna,gustari din specialitatile locului, parcare in curte,organizare programe recreative, program pentru copii.

Galerie Foto

Pensiunea Gyongyvirag LupeniPensiunea Gyongyvirag Lupeni / 1Pensiunea Gyongyvirag Lupeni / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Gyongyvirag