Pensiunea Tirol

|

Pensiunea Tirol ***

Adresă: Str. Harghita f.n.
  Harghita-Băi, jud. Harghita, Romania

Mobil: +40 744 798500;+40 745 598907

Web: www.klumpa.ro

 

Descriere

Pentru cei ce doresc o relaxare şi revigorare fizică şi psihică, oaza liniştită împrejmuită de păduri de brazi a Pensiunii Tirol *** este locul ideal.

Ambianţa modernă, plăcută, caldă şi confortabilă a noii pensiuni de trei stele, realizată la standarde înalte, constituie o alegere perfectă pentru familii sau cercuri de prieteni, dar şi pentru organizarea unor petreceri de firmă, degustări de vinuri.

Pensiunea aflată în inima Munţilor Harghita, poate servi drept punct de plecare pentru numeroase excursii cu traseu tip stea. Aici, oaspeţii noştri regăsesc o „casă” confortabilă - atât vara cât şi iarna - indiferent dacă sunt adepţii turismului cultural sau iubitori ai sporturilor extreme.

Facilităţi

Activităţi

Organizare de drumetii montane, respectiv excursii cu microbuze - ghid la cerere, Schi si sporturi de iarnă, excursii cu snowmobile, Circuite cu ATV-uri, Posibilităti de călărie si calească, Posibilitate de închiriere auto, Tratamente balneo-climaterice.

Servicii

Cazare în camere cu băi proprii cu paturi duble sau matrimoniale, TV - cu sistem intern DVD-video respectiv satelit, Sala de mese echipat cu sistem HI-FI, bucatarie complet utilată (frigider, Cuptor microunde, Aragaz, cafetieră, etc.) non-stop la dispoziţia turiştilor, Sală de conferinţe, Bar,Terasa, Grill, Conectare la Internet. Asigurăm demipensiune sau pensiune completă, precum si All inclusive, sau mese incluse la cerere.

Obiective turistice

Băile Homorod azi are o mare importantă, este o statiune climaterică cu un izvor cu apă minerală la numai 18 km de Odorheiu-Secuiesc. Castelul "Székelytámadt", care a fost cândva o mănăstire, se află în centrul orasului. În timpul domniei lui János Zsigmond, în anul 1562 secuii au răsculat, dar revolutia a rămas fără rezultat. De aici provine numele castelului. Cheile Luncii de Jos este partea cea mai importantă a Văii Trotusului. Băile Seiche este centrul de relaxare pentru Odorheiu-Secuiesc, este o statiune climaterică. Lupeni, mormântul si casa memoriala lui Tamási Áron - Corund, târgul mestesugaresc de olarit - Praid, salina - Sovata, lacul Urs. Harghita Mădăras este cel mai înalt vârf al Harghitei centrale cu o înăltime de 1801 metri.

Împrejurimi

Praid este cunoscut după salina sa, este o asezare tipic muntenească. Un autobus duce în mină vizitatorii si bolnavii de astm. Sovata este o statiune climaterică europeană. Cea mai mare bogătie a orasului este Lacul Urs care se află în căldare, care este cel mai mare lac termoforic în tară. Are forma de (piele) blana de urs. Băile Tusnad este o spectaculozitate natională si internatională. Acest titlu a primit datorită băilor termale, izvoarelor de apa minerală.

Politică Hotel

Copii

Copii care au pana in 10 ani beneficiaza de discount de 50%.

Dotări

Dotări generale:

  • Animale de companieAnimale
  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Conexiune WirelessWireless

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor
  • Camere nefumătoriNefumători
  • FrigiderFrigider
  • Pat suplimentarPat suplimentar

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • PiscinăPiscină
  • GrădinăGrădină
  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Pensiunea Tirol Harghita-BăiPensiunea Tirol Harghita-Băi / 1Pensiunea Tirol Harghita-Băi / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Tirol