Pensiunea Caprioara

|

Pensiunea Caprioara **

Adresă: Zona Montana Ranca
  Novaci-Ranca, jud. Gorj, Romania

Telefon: +40 253 223822

Mobil: +40 722 236453;+40 744 355571

Fax: +40 253 223822

Web: www.caprioara.ro

 

Descriere

Va asteapta sa va petreceti timpul liber in Statiunea Ranca, o oaza de recreere si buna dispozitie, situata la peste 1700 metri in mijlocul Muntilor Parang, intr-un cadru natural deosebit. Amplasamentul pensiunii ofera o imagine de vis asupra statiunii cat si a muntilor care o inconjoara.
Pensiunea Caprioara dispune la parter de o sala de mese de aproximativ 30 de locuri, bucatarie si o baie de servici. La etaj sunt amplasate 4 camere, ideale pentru cupluri cat si pentru familii cu copii. La mansarda sunt alte 2 camere si o terasa pentru reecreere. Capacitatea maxima a pensiunii este de 24 de locuri, fiecare camera avand baie proprie dotata cu lavoar, dus si toaleta, televizor in camera, apa curenta rece si calda.
De asemenea, Pensiunea Caprioara dispune de loc de parcare.

Galerie Foto

Pensiunea Caprioara Novaci-RancaPensiunea Caprioara Novaci-Ranca / 1Pensiunea Caprioara Novaci-Ranca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Caprioara