Pensiunea Kallisto

|

Pensiunea Kallisto ***

Adresă: Str. Ioan Roibu, Zona Ranca
  Novaci, jud. Gorj, Romania

Mobil: +40 723 519360;+40 722 343316

Web:

 

Descriere

Recent inaugurata, Pensiunea Kallisto este situata in superba statiune montana Ranca din muntii Parang, oferind vizitatorilor o panorama de neuitat si momente de relaxare la superlativ.
Cazare: 4 camere duble cu paturi single, 4 camere duble cu paturi matrimoniale, dotate cu baie cu dus, terasa, televizor, cablu, frigider
Servicii:3 livinguri, acces la bucatarie complet utilata, parcare proprie supravegheata, incalzire centralizata, spalatorie, acces gratar, receptie 24/24h, spatiu pentru pastrat bagaje, inchiriere ATV-uri

Galerie Foto

Pensiunea Kallisto NovaciPensiunea Kallisto Novaci / 1Pensiunea Kallisto Novaci / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Kallisto