Pensiunea Casa Majestic

|

Pensiunea Casa Majestic ***

Adresă: Str. Al. Ioan Cuza nr. 17A
  Galaţi, jud. Galaţi, Romania

Telefon: +40 236 314950

Mobil: +40 742 070957;+40 723 376837

Web: www.casamajestic.ro

 

Descriere

Situata chiar in centrul orasului Galati, pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 17 colt cu strada Labirint in spatele centrului comercial Winmarkt, Casa Majestic va ofera servicii de cazare la preturi avantajoase.
Situata in centrul orasului,in spatele magazinului Winmarkt Modern,este clasificata la categoria 3 stele.
Va oferim un altfel de servicii de cazare decat celelalte pensiuni turistice. Un loc de relaxare unde puteti veni impreuna cu famila, prietenii apropiati, sau pentru o intilnire de afaceri sa petreceti clipe minunate, fara a fi deranjati de alti turisti din pensiune. O vila de 3 margarete ce asigura confort maxim. Incercati si nu veti regreta !!!

Galerie Foto

Pensiunea Casa Majestic Galaţi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Majestic