Pensiunea Golden Plum

|

Pensiunea Golden Plum ****

Adresă: Manastirea-Crevedia, KM 23
  Crevedia, jud. Dâmbovita, Romania

Telefon: +40 213 500611

Mobil: +40 788 473153;+40 788 473154

Fax: +40 213 500611

Web: www.goldenplum.eu

 

Descriere

Complexul ocupa o suprafata de 10000 mp, oferind posibilitati multiple de petrecere in mod placut si util a timpului liber.
Cele 26 de camere din care 6 cu doua paturi si 20 matrimoniale, ofera prin dotarile complete , luxul si confortul mult visate.La finalizarea proiectului ( iunie 2008) hotelul va avea 100 camere de cazare.Suprafata de 160 mp, dotata cu mobilier adecvat, conform normelor auropene, creeaza o ambianta optima organizarii de conferinte, simpoziioane si prezentari pentru 110 persoane.Camerele sunt spatioase ( minim 35 mp) si dotate cu mobilier modern, aer conditionat , Tv , tekefon, internet si minibar.Intimitatea si siguranta clientilor sunt asigurate prin sisteme moderne de acces, antiincendiu, camere de supraveghere video, parcare acoperita si supraveghere non-stop. Singurul complex de patru stele din zona, se remarca printr-un stil aparte ce imbina eleganta decorului cu decorul si utilul.

Comentarii

 
 
 
 
GROAZNIC
Am stat in acest hotel in luna iulie pentru ca am fost la o nunta si toti cei care nu au fost din Bucuresti si au participat la nunta au stat la acel hotel. A fost cea mai trista experienta pe care am avut-o in legatura cu o camera de hotel. 4 stele?!???? Poate 1 stea. Camera era murdara, cearsafurile cu mult mai mici decat dimensiunea patului, baia infecta ( au spalat poate anul acesta pe jos, dar nu au ajuns si prin partile esentiale), gunoiul nu l-au luat din camera timp de 2 zile cat am stat la ei, televizorul nu mergea ( cablul nu era platit), frigiderul lipsea cu desavarsire. Cand ieseai din camera era un miros de usturoi si ceapa prajita ce vedea cu incredere din restaurantul hotelului ( nu imi pot imagina cine ar fi putut manca acolo). Sub canapeaua extensibili am gasit o pereche de sosete folosite de la o persoana care statuse in acea camera inaintea noastra. Sincer cred ca acel hotel ar trebui verificat de la cei de la OPC si inchis si curatat strasnic, iar dupa aceea sa ii se mai dea jos din acele 4 stele minunante.
 Dana Nanu2010-08-02 12:56:32

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Golden Plum