Pensiunea Kovacs Zoltan

|

Pensiunea Kovacs Zoltan **

Adresă: Nr. 13
  Ghelinţa, jud. Covasna, Romania

Telefon: +40 267 345422

Mobil: +40 743 576281

Web: kovacspanziogelence.eu

 

Descriere

La intrarea in Ghelinţa într-o zonã liniştitã, atractivã, şi cu un peisaj deosebit de frumos se aflã pensiunea Kovacs Zoltan, cu o casã cu mansardã in care se aflã 4 camere de închiriat cu 2 paturi duble şi cu 2 paturi simple şi cu 2 bãi separate camerelor de inchiriat. În pensiune este posibila cazarea a 8 persoane, sau a 10 persoane cu paturi de rezervã.
În camerele noi şi moderne vã oferim petrecerea vacanţei cît mai plãcutã pentru turiştii sosiþi la pensiune.
In gradinã se poate petrece la un grãtar .In meniu nostru folosim carne şi legume din gospodãria noastrã. Iatã cîteva din ele-caş din lapte de oaie, slaninã, ouã, şi multe preparate din carne, gemuri de casã, miere, şi diferite prãjituri de casã, dar ca sã gustaţi aceste meniuri trebuie sã rezervaþi cîteve zile la noi.
Mic dejun şi cinã, cina conþine şi supã, la cerere şi prînz
La comandã - kurtoskalacs in prezenţa turiştilor, şi plimbare cu cãruţa.

Galerie Foto

Pensiunea Kovacs Zoltan GhelinţaPensiunea Kovacs Zoltan Ghelinţa / 1Pensiunea Kovacs Zoltan Ghelinţa / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Kovacs Zoltan