Nu exista poza

|

Camping Hanul Piratilor ***

Adresă: Str. Mamaia-Navodari
  Năvodari, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 831454;+40 241 831702

Fax: +40 241 831702

Web: www.hanulpiratilor.ro

 

Descriere

Campingul Hanul Piratilor este situat la iesirea din Mamaia pe drumul spre Navodari si beneficiaza de o pozitie naturala deosebita.

Este situat la circa 100 m de malul marii plaja fiind cu un nisip foarte fin.
Campingul are peluze amenajate si este dotat cu echipamente sanitare noi. Pentru alimentarea cu energie electrica exista prize speciale.

Complexul turisitic "Hanul Piratilor" pune la dispozitia turistilor cele mai bune conditii pentru petrecerea vacantelor. Cele 6 apartamente de 3 stele sunt dotate cu aer condtitonat, TV, cablu, telefon, bucatarie cu dotari moderne, mobilier elegant, totul pentru a crea o ambianta placuta sejurului dumneavoastra.

Comentarii

 
 
 
 
Nu recomand
Am fost acolo pe 19 iunie 2010 si regret enorm alegerea facuta:-copaci putini=umbra putina
-toalete neigienizate
-apa cu portia
-iarba superuscata in luna iunie
-caini cat cuprinde
-esti obligat sa parasesti campingul la ora 12, desi ziua de cazare incepe la ora 15.Deci nu stai nici 24 de ore pentru banii pe care ii dai.
-deoarece am depasit cu 3 ore ora de plecare, am fost obligati sa platim INCA O ZI DE CAZARE, bani pentru care nu ni s-a dat bon sau chitanta
-angajati indolenti si incompetenti ( la receptie si paza) care au spus-citez "pierdem clientii ? Ei si ce !"
-muzica la maxim pana la 3 dimineata
Nu recomand acest loc.La plecare am observat ca la cativa metri departare era un alt camping (aglomerat), dar din pacate nu am stiut !
 client nemultumit2010-06-22 09:37:09
 
 
 
 
superb la hanul piratilor
vin de 6 ani la han si sunt indragostita de el...mai am o saptamana si ajung si eu acolo.... este superb recomand tuturor
 adyna2010-08-04 09:34:18

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Camping Hanul Piratilor