Nu exista poza

|

Pensiunea Stefanut **

Adresă: Sat Scriind-Frasinet, nr. 27
  Mărgău, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 352693;+40 264 413160

Mobil: +40 788 938693;+40 745 651555

Web: pensiunea.stefanut.ro

 

Descriere

Pensiunea Stefanut este localizata la 75 km de Cluj-Napoca si 25 km de orasul Huedin, in apropierea numeroaselor atractii turistice, fiind asezata la poalele Masivului Vladeasa.
Pensiunea dispune de o camera cu doua paturi duble (max. 4 persoane), o camera cu un pat dublu si un pat pentru o persoana (max. 3 persoane), o camera cu pat matrimonial (max. 2 persoane),sala de baie, cu cada, dus, chiuveta si toaleta.
Dotari: sufragerie cu spatiu pentru servirea mesei, televizor, radiocasetofon cu CD player, bucatarie utilata, curte, gradina, loc pentru servirea mesei in aer liber, incalzire centrala, parcare, loc de campare, gratar, ferma proprie.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Stefanut