Pensiunea Rimini Crama Haiducilor

|

Pensiunea Rimini Crama Haiducilor ****

Adresă: Str. Cometei, nr. 12-14
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 438385;+40 264 438390

Mobil: +40 742 031144

Fax: +40 264 438385

Web: www.cramahaiducilor.ro

 

Descriere

Hotelul Rimini Plaza din Cluj Napoca este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Transilvania datorita serviciilor ireprosabile din ultimii ani si ofertelor avantajoase si de sezon pe care le oferim clientilor nostii fideli. Hotelul Rimini este clasat la patru stele si din punct de vedere arhitectural, constructia este una grandioasa, in atmosfera secolului al XVII-lea.
Serviciile de cazare sunt diversificate, Hotelul Rimini Plaza din Cluj Napoca va ofera servicii de cazare in6 camere single, 2 apartamente, 2 junior suite si 2 camere duble. Camerele de hotel sunt structurate in camere duble matrimoniale, duble cu doua paturi , junior suite si apartamente. Camerele duble se pot rezerva si in regim single.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Rimini Crama Haiducilor