Pensiunea Georgiana

|

Pensiunea Georgiana **

Adresă: Str. Principala Nr. 206
  Beliş, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 334006

Mobil: +40 744 637658

Web:

 

Descriere

Pensiunea Georgiana este situata in comuna Belis, asezata intre Muntii Gilaului si Muntii Bihor-Vladeasa, la o distanta de 28 km de Huedin si 78 km de Cluj-Napoca.

Pensiunea dispune de 6 camere mobilate modern: 3 camere cu pat matrimonial, bai proprii, televizor si cablu tv, incalzire centrala, si 3 camere cu baie comuna - 2 cu paturi twin si o camera cu pat dublu si 1 pat single, dotate cu televizor si cablu tv si incalzire centrala.
Dotari si servicii: 2 bucatarii dotate si mobilate, living pentru servit masa si pentru relaxare, dotat cu televizor si cablu tv; foisor si gratarul amenajate in curtea pensiunii, loc de joaca pentru copii, acces direct la padure, acoperire GSM.
Tarife:
Camera dubla matrimoniala: 70 RON/zi
Camera tripla: 100 RON/day

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Georgiana