Nu exista poza

|

Pensiunea Mon Caprice ****

Adresă: Sarata Monteoru, nr. 408
  Sărata-Monteoru, jud. Buzău, Romania

Telefon: +40 238 451029;+40 238 451201

Mobil: +40 723 859836;+40 765 317184

Fax: +40 238 451201

Web:

 

Descriere

Pensiunea Caprice este situata in statiunea Sarata Monteoru, la numai 99 km de Bucuresti si 20 km de Buzau, statiunea fiind renumita pentru izvoarele cu apa sarata si pentru facilitatile de tratament. Multi turisti vin vara la strand sau in orice anotimp pentru aerul curat, mireasma padurilor de tei si salcam.
Pensiunea este amplasata pe mai multe terase cu priveliste asupra statiunii si ofera turistilor multe facilitati de recreere si relaxare pe timp de vara in piscina proprie, pe terasa, pe terenul de tenis, in sauna si la masaj. Fondata in 1996, prin grija domnului Nita, ofera servicii de cazare deosebite, masa in restaurantul propriu si organizeaza evenimente si mese festive.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mon Caprice