Pensiunea Hora

|

Pensiunea Hora ***

Adresă: Str. Miraslau, Nr. 14
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 422018

Mobil: +40 722 348401

Web: www.horaturism.ro

 

Descriere

Pensiunea Hora din Brasov inauguata in mai 2005 are o capacitate de cazare de 20 de locuri astfel: 2 camere matrimoniale cu balcoane care dau spre curtea-terasa dotate si cu canapea extensibila, 6 camere duble, doua dintre acestea comunica printr-o scara interioara in forma de spirala, lucru care permite inchirierea acestora ca si apartament.
Servicii si facilitati la Pensiunea Hora
Finisajele sunt de ultima generatie, mobilierul de calitate, fiecare camera dispune de baie proprie cu cabina de dus sau jacuzzi, cablu TV, telefon si acces la internet.
Sala pentru servirea micului dejun
La parter se afla o sala de mic dejun care se deschide intr-o curte-terasa interioara de aproximativ 100 mp, in care au acces numai clientii hotelului. Aceasta, partial pavata, are mese de exterior, dar are si zone verzi cu gazon si arbusti decorativi. In cazul in care este nevoie, sala de mic dejun poate fi folosita pentru sedinte sau conferinte.
La nivelul receptiei, exista un bar exclusiv pentru clientii pensiunii. Pensiunea are garaj propriu pentru doua masini, dar asigura locuri de parcare pazite, supravegheate video si luminate.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Hora