Motel Cristina

|

Motel Cristina

Adresă: Str. Barajului Nr. 91, DN15, Km. 7
  Bicaz, jud. Neamţ, Romania

Telefon: +4-0233-254456 +4-0233-338014

Web:

 

Descriere

Motel Cristina dispune de 50 locuri de cazare in camere cu 2 paturi, 27 locuri de cazare in bungalow si 60 locuri de cazare in casute.

Comentarii

 
 
 
 
conditii bune
In acest hotel am petrecut cateva zile deosebite in urma cu putin timp, fiind primul popas de-a lungul turului meu prin tara impreuna cu prietenii. Pot sa spun ca exista niste conditii foarte bune, n-au fost nici un fel de probleme, iar locatia este excelenta: aproape de baraj, langa hotelul plutitor de unde se pot inchiria barci sau hidrobiciclete pt o plimbare de vis pe lac.
 Mircea2009-08-19 06:41:59

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Motel Cristina