Pensiunea Clasic

|

Pensiunea Clasic ***

Adresă: Str.Drumul Sibiului, Nr.15
  Sebeș, 515800, jud. Alba, Romania

Telefon: +40 258 733016;+40 258 733017

Web: www.hotel-clasic.ro; www.hotelsebes.com

 

Descriere

Amplasat in orasul Sebes, la intersectia DN1 cu DN 7 (Sibiu-Cluj, Sibiu-Arad), Hotelul Clasic va intampina cu stil si eleganta.

Fie ca veniti in interes de afaceri (orasul Sebes avand o industrie infloritoare) sau pentru turism, Hotelul Clasic raspunde exigentelor d-vs cu rafinament si bun gust.

Hotelul dispune de 28 locuri de cazare la cele mai moderne standarde, restaurant, bar, pizzerie-crama construita in anul 1903.

Intemeiat de colonistii sasi, Sebesul Sasesc (Muhlbach) a fost unul din cele mai importante orase din Transilvania, atestat documentar din 1387. Zidurile cetatii (Turnul octogonal), Biserica evanghelica, Casa Zapolya sunt doar cateva din obiectivele turistice care merita atentia dumneavoastra.

Tarife 2012:

camera single cu mic dejun 200 lei
camera dubla cu micdejun 220 lei
vineri si sambata:(weekend)
camera single cu micdejun 160 lei
camera dubla cu micdejun 180 lei

Camere

Descriere (dotări)

Weekend (vineri-sambata) - 160 RON Camera Single; 180 RON Camera Dubla In timpul saptamanii - 200 RON Camera Single; 220 RON Camera Dubla

Mese incluse

Mic dejun inclus

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Clasic