Nu exista poza

|

Pensiunea Mara ***

Adresă: Str. Slt. Suciu Sorin FN
  Lipova, jud. Arad, Romania

Telefon: +40 257 563008

Mobil: +40 744 580961

Fax: +40 257 563008

Web:

 

Descriere

Pensiune Popas Mara (Pensiune in Lipova jud. Arad) ofera cazare in Lipova jud. Arad. Binecunoscut de 14 ani cu o parcare mare si statie de carburanti partener Rompetrol, ca primul popas turistic privat construit in anii 90 pe DN 7( E68 tronsonul Arad - Deva ) la intrare in orasul Lipova. Restaurantu Non Stop ofera clientilor sai mancaruri calde din bucataria romaneasca si internationala, intoadeauna proaspete si de cele mai buna calitate. Popasul mara mai pune la dispozitia clientilor sai servicii de parcare si spalatorie auto.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mara