Nu exista poza

|

Cabana Fabian ***

Adresă: Sat Simila
  Zorleni, jud. Vaslui, Romania

Mobil: +40 766 286663

Web:

GPS: 46.266528 - 27.701511

 

Descriere

Situata pe drumul european E 581, vis-a-vis de statia petrom, la iesire din Barlad spre Vaslui. Pensiunea pune la dispozitia dumneavoastra 6 camere (13 locuri de cazare), un restaurant cu stil rustic avand 120 locuri. La parter avand la dispozitia dumneavoastra o sauna pentru relaxare.

Comentarii

 
 
 
 
racnete
am vrut in drumul meu sa mannanc acolo pt ca arata bine din exterior.chiar si din interior.dar era unul acolo(cica patronul)care tipa la personal si vorbea si urat.cum aveam si copii cu noi am renuntat.nu ma duc sa dau bani sa ascult ineptiile acelui individ
 cucu2010-03-29 14:19:58

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Cabana Fabian